diumenge, 12 de juny del 2011

AIXÒ S'ACABA!

Nois i noies de 6è, això s'acaba. Dedicat a vosaltres que aquests dies sou protagonistes i amb tota la nostra estima, aquí teniu la decoració que aquests dies presideix la nostra escola.

Carme i Perfe










4 comentaris:

Lucía. ha dit...

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! :'( Jo no vull que això s'acabi!!! I crec que cap de nosaltres perquè aquest curs ha sigut el millor curs que he tingut, sobretot per els companys i per les mestres. Tots heu fet que aquest curs hagi sigut inolvidable i fantástic.
Petons per tots i totes.

Unknown ha dit...

ni jooo perquè ens ho em passat super bé!!!!Gracias Perfe i Carme per tot el que heu fet per tots i per mi!:)aquest curs ha sigut el millor i tambe ha sigut inovidable i sobretot mol divertit!!!

Alba Palencia ha dit...

Jo soc una mes, no em vull anar d'aquesta escola que ens ha ates tan bé i en la que hem apres tantes coses. Aquest any en especial ha estat genial, i estic segura de que no m'olvidare de els bons moments de les colonies i dels companys que tinc. Graciies per toot (:

Emiily Xaviier ha dit...

jo tampoc vull que s'acabi l'escola .. jo només vull demanar gràcies a tots els professors que des de que eh arribat aquí m'han ajudat a que tingui un futur millor, i especialment a la Carme i a la Perfe per aver estat aquests dos últims anys amb nosaltres, ensenyat i ajudant tot el que elles an pugut... MOLTES GRACIES!!

Gràcies per visitar-nos