dimecres, 20 de juny del 2018

Dones i homes de Castelldefels...

Al llarg del curs els nens i les nenes de cinquè han treballat en un projecte  proposat per la Xarxa de Biblioteques. Es tractava d'investigar sobre un personatge de la història de Castelldefels, que hagués estat important...
Ha sigut un treball difícil, laboriós però molt interessant. El resultat, com estava previst, és un fantàstic llibre que es va presentar ahir al Teatre Plaça amb la participació de tots ela alumnes de les escoles participants.
Moltes felicitats nens i nenes de cinquè per la vostra feina. Ja heu fet un llibre (una cosa que tothom ha de fer al llarg de la seva vida, jejej). I quin regal per a tots aquest llibre que espero llegiu i conserveu per sempre.

Gràcies per la feina ben feta.

Moltes gràcies a la Carme .









1 comentari:

Carme ha dit...

Ha estat una feina molt feixuga: buscar informació, triar-la, ordenar-la, entendre-la, redactar, entrevistar, interpretar... i un munt de coses més. Però podem estar orgulloses de tot procés ja que el resultat és immillorable.
Em fa molta pena no poder haver estat a l'acte de presentació del llibre però he vist els videos i fotos i d'aquesta manera he pogut rebre totes les bones vibracions de la jornada.
Guardeu el llibre com un tresor, no tothom pot dir que n'ha escrit en un!!
Felicitats a totes i tots!!!

Gràcies per visitar-nos