divendres, 16 de març del 2012

KEITH HARING

Keith Haring (4 de maig 1958-16 de febrero 1990) fou un artista i un activista social nord-americà, els treballs del qual responien a la cultura del carrer al Nova Cork dels anys 80.

Va néixer a Pennsilvània però va créixer a Kutztown, i li interessà l'art de ben petit. Des de l'any 1976 al 1978 va estudiar disseny gràfic a "The Ivy School of Professional Art", una escola de belles arts i publicitat.. Keith es traslladà a la ciutat de Nova York, on va rebre una gran inspiració de l'art del graffiti, i a més va estudiar a l'Escola d'Arts Visuals "School of Visual Arts".
Va assolir atenció del públic per primer cop amb els seus dibuixos de guix en el metro de Nova Cork. A partir de l'any 1980, va organitzar exposixions, va participar a l'exposició del Times Square i va dibuixar per primer cop animals i cares humanes. L'any 1981 va esbossar els seus primers dibuixos de guix sobre paper negre i plàstic pintat, metall i objectes trobats.
L'any 1984 va pintar murals sobre parets a Melbourne, Sydney, Rio de Janeiro, Minneapolis i Manhattan. El 1985 va començar a pintar sobre tela…
La imatgeria de Haring ha esdevingut un llenguatge visual del segle XX reconegut arreu del món. La Fundació Keith Haring, , continua el llegat de Keith Haring fent donatius a organitzacions d'infants.



Clica aquí i podràs fer composicions de dibuixos de Keith Haring, l'artista que estem treballant a plàstica.


3 comentaris:

Mihai ha dit...

Quan vas posar alguns dibuixos es veien en 3d

Eli ha dit...

Els dibuixos son molt bonics i també haviem pintat força bé.

perfe ha dit...

Sí, Eli, aquesta vegada també ens ha sortit un mural molt maco.

Gràcies per visitar-nos