dijous, 21 de març del 2013

DIA INTERNACIONAL DELS BOSCOS

DIA INTERNACIONAL DELS BOSCOS

DIB

L'Assemblea General de Nacions Unides ha proclamat el 21 de març com el Dia Internacionals dels Boscos, considerant que no existeix una data reconeguda a nivell mundial per dur a terme activitats de conmemoració i conscienciació en relació als boscos i la seva ordenació sostenible.
En cada Dia Internacional dels Boscos, els països han d'emprendre esforços locals, nacionals i internacionals amb la finalitat de celebrar la importància dels boscos i els arbres per a tota la ida en la Terra i promoure la conscienciació al respecPer reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.L'HOME QUE PLANTAVA ARBRES: 

Jean Giono va escriure un llibre meravellós, L’home que plantava arbres, una petita història que és una reivindicació de l’esperança en les persones. El protagonista és Elzéard Bouffierd, un pastor solitari que en una comarca erma i deshabitada de la Provença planta arbres, milers d’arbres, transformant i millorant el paisatge que l’envolta, fins a canviar per sempre la vida de tots els habitants de la regió.Gràcies per visitar-nos