diumenge, 15 d’abril del 2018

IX CAMPIONAT DE SCRABBLE ESCOLAR 2018

Des de fa uns anys els alumnes de Cicle Superior de l'escola participen en els campionats de SCRABBLE. Al llarg del curs els alumnes interessats juguen a Scrabble a l'hora del pati. A l'escola fem les eliminatòries per triar les parelles que representaran al Cicle i a l'Escola. Han de sortir dues parelles de sisè i dues de cinquè. Aquestes quatre parelles participen en el campionat del poble. De totes les parelles del poble, que són moltes, les 10 primeres es classifiquen per anar al campionat de Catalunya. Aquest any ens han representat la Laura i la Nora de cinquè i en David i en Caleb de sisè. Aquest dissabte han participat en el IX campionat de Catalunya. No hem tingut massa sort, però hem d'estar molt contents de la nostra pàrticipació. 

 Moltes felicitats i moltes gràcies a tots quatre.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho heu fet molt bé.
Sou uns campions i campiones.
Soc el Marcos

perfe ha dit...

És molt maco el teu comentari, Marcos. Ets un bon company.

Dani S. ha dit...

Moltes felicitats a tots estic molt orgullos

Carla1717 ha dit...

Felicitats a tots! Sou més que uns campions! Sou uns SUPER MEGA ULTRA GANADORS!!Ho heu fet genial! Heu arribat fins aqui perque os lo mereixeu! I sou unes parelles bonissimes, perque sou molt bons amics i molt bona companys! No sou les parelles guañadores de scrable, pero sou els guanyadors de els millors amics de scrable i del món😘😘!!!!

Anònim ha dit...

Enorabona!!!! Estic molt contenta hus heu esforçat molt. Moltes felicitats a tots vusaltres.:-) :-) :-) soc la CRISOL:-) :-)

Anònim ha dit...

Enorabona!!!! Estic molt contenta hus heu esforçat molt. Moltes felicitats a tots vusaltres.:-) :-) :-) soc la CRISOL:-) :-)

Leire Martín ha dit...

Hola, ho heu fet fantastic

no heu guanyat pero ha estat molt bé


FELICITATS!!!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats!! A tots 🤗🤗🤗

Unknown ha dit...

Moltes felicitats!!!A tots sou una guanyadors i guanyadores 🤗🤗🤗🤗 son la CRISOL

Anònim ha dit...

SÓC PAULA RESTOY

Moltes felicitats a tots i totes fins on heu arribat.

Gràcies per visitar-nos