dijous, 21 de juny del 2018

L'ESMORZAR DE LA PERFE


Avui la Perfe ens ha fet creure que faríem un experiment al laboratori, però en realitat ens havia preparat una bona sorpresa: UN ESMORZAR PICA-PICA!!
El motiu d’aquesta celebració és que es jubila, i que per tant deixarà de treballar a l’escola i per això ha volgut tenir aquest detall amb l’alumnat de 5è.  
Però el que ella no s’esperava és que nosaltres també teníem una sorpresa per a ella que havíem elaborat ja fa uns quants dies i que havíem guardat en secret: tothom li havia dedicat unes paraules d’agraïment i comiat que vam recollir ens uns bonics i originals àlbums.

Moltes gràcies Perfe, no només per aquest dia sinó per la resta de moments que hem pogut compartir amb tu i als coneixements i aprenentatges als quals ens has fet apropar-nos.

SEMPRE SERÀS LA NOSTRA MESTRA!!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

L’ezmorsar a estat molt divertit 🤩🤪.Gracies per tot Perfe🙂.Et trobaré a faltar !!😞

Leire Martín ha dit...

Gracies Perfe et tornare a faltar mokt i l'esmorzar ha estat íncrible

AINHOA ha dit...

Perfe soc la Ainhoa el esmorzar a esta increible inolbidable aquest esmorzar i tambe dirte que het trobarem molt a faltar i no se com podrem estar a la classe sense els teus acudits jajajaja t' astimo molt perfe

T'ASTIMA AINHOA

Clara ha dit...

Hola Perfe jo no soc de la teva classe, però nomes estant amb tú unes hores a la setmana, ja m'has fet veure la persona que ets tú, encantadora, dura quan fa falta,simpática,graciosa, amable, empatiosa i si he de seguir em passo tot el día, jaja jaja, et trobare molt a faltar,😣 però se que tú necesitas una mica de descans.😘💛

Unknown ha dit...

Perfe t'enyorem molt. Ets increïble

Lucia Moreno.

Gràcies per visitar-nos